Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Resident Evil více herní?


ikona
Mr. Hlad
resident evil
Uspokojí konečně pátý díl zombie taškařice fanoušky herní předlohy?  

Resident Evil je série, která tu s námi zůstane nejspíš ještě docela dlouho. Čtvrtý díl se dokázal svézt na 3D mánii a vydělal i přes fakt, že toho na něm k pochválení moc nebylo. Paul W. S. Anderson, jenž uvede do našich kin své Tři mušketýry už příští týden, tedy vesele chystá pětku. A vypadá to, že půjde ještě víc na ruku fanouškům herní série. Ti jediní se totiž u minulého dílu bavili a ocenili fakt, že se objevilo pár postav, které už znají. Tentokrát jich bude daleko víc. Resident Evil: Retribution  se objeví až příští rok na podzim, ale už teď je jasné, že pokud jste u těchto herních hororů neproseděli pár let, nejspíš budete mít problémy.

Už nějakou dobu víme, že se krom přeživších hrdinů z minulého dílu – tedy Alice a Claire Redfield - objeví i pár dalších povědomých ksichtů. S návratem Sienny Guillory se dalo po čtyřce počítat na jisto, takže se dočkáme i drsňačky Jill Valentine. Z minulých dílů se však dostaví i hrdinové, s nimiž to nevypadalo zrovna nadějně. Oded Fehr si Carlose Olivieru zahrál ve dvojce a ve trojce a Michelle Rodriguez byla za druhou hlavní hvězdu v prvním filmu. Ani s jedním to však na konci nevypadalo moc dobře, tak uvidíme, jak jejich oživení tvůrci vyřeší. Pořád to ale není všechno.

Fanoušci herní série jistě přijmou s potěšením fakt, že se dostaví Leon Kennedy z druhého a čtvrtého herního dílu (zahraje si ho Johann Urb), mohl by se objevit i voják Barry Burton z jedničky a čerstvě bylo oznámeno, že Bingbing Li bude asijskou likvidátorku Adu Wong z pětky. Těžko říct, jaké má Paul W. S. Anderson plány, ale těch postav tu je na akční béčko sakra hodně na to, aby všechny jejich příběhy dávaly smysl. Jak si s tím režisér poradí, zjistíme až za rok, avšak po čtyřce máme právo být trochu nervózní. Fanouškům herní předlohy však nadšené komentáře v diskusi povolujeme.

Vytáhni v hospodě: Postava Alice, kterou hraje Milla Jovovich, je bezpochyby hlavní hrdinkou celé série. Ve hrách se však neobjevila ani jednou!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace