Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychlý a zběsilý Statham


ikona
st39.6
fast & furiousjason statham
Rychle a zběsile potřebuje další akční hvězdu. Bude jí Jason Statham? 

Když se krátce po premiéře třetích Transformers začalo spekulovat o dalších dílech a o potenciálních představitelích hlavních rolí, zprávy o tom, že by si jednu z nich mohl střihnou i Jason Statham, moc lidí vážně nebralo. Prostě se to nezdálo příliš pravděpodobné. Následující zpráva pak sice smrdí snahou o stržení pozornosti na právě vycházející Elitní zabijáky, takže by se opět mohlo jednat o obyčejný drb, jenže tentokrát zní alespoň trochu reálně. A sakra zajímavě.

O Stathamovi se totiž začalo mluvit v souvislosti se šestým a sedmým dílem Rychle a zběsile. K tomu se zřejmě vrátí Justin Lin (který kvůli filmu opustil nového Terminátora) a oba další díly megaúspěšné série natočí v Evropě zároveň. Právě fakt, že se bude točit v Evropě, přitom Stathamovi, který je na starém kontinentu ohromnou akční hvězdou, nahrává. Série navíc bude potřebovat po výborném Dwayn "The Rock" Johnson|Dwaynu Johnsonovi další novou postavu s velikým akčním potenciálem. A pokud by Lin nechtěl začít lovit mezi důchodci jako druzí Postradatelní, moc velký výběr mít stejně nebude.

U Universalu přitom producenti moc dobře vědí, jak výborný tah obsazení Johnsona byl a jak veliké množství fanoušků by potěšili, kdyby se staré partě připletl do cesty i Jason Statham. Ten by musel být naprostý blázen, aby roli odmítl, takže je opravdu vysoce pravděpodobné, že ho v dalším Rychle a zběsile uvidíme. Bitka mezi Johnsonem, Dieselem a Stathamem? Neříkejte, že by se vám to nelíbilo!

---

Vytáhni v hospodě: Ještě než se Jason Statham začal věnovat herectví (nebo spíš nakopávání zadků před kamerou), zastupoval Británii v hloubkovém potápění. Proto má tak aerodynamické tvary.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace