Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 38/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Jak to vypadá s novým Blade Runnerem? Koho uvidíme v novém Resident Evil? A kdo půjde po krku Riddickovi?  

Woody Harrelson se objeví v kouzelnicko-zlodějském thrilleru Now You See Me Louise Leterriera. V pátém Resident Evil se objeví i postava Leona Kennedyho, zahraje si ho Johann Urb a vrátí se i Michelle Rodriguez. V remaku korejské pecky Oldboy se možná objeví i Rooney Mara. Ellen Page, Alexander Skarsgard a Britt Marling se sejdou při natáčení thrilleru o ekoteroristech The East. Dominic Cooper by mohl dostat hlavní roli v thrilleru Motor City, v němž si chce bývalý mukl srovnat účty s lidmi, kteří ho dostali neprávem do vězení. Režíruje Albert Hughes. AnnaSophia Robb a Emma Roberts si zahrají v dramatu Anything But Ordinary, v němž se po čtyřech letech probudí z komatu bývalá sportovkyně a v hlavě to má trošku pomotané. Susan Sarandon se nejspíš objeví vedle Dwayn "The Rock" Johnson|Dwayna Johnsona v thrilleru Snitch, v němž bude chtít tatík zachránit svého syna z mexického vězení.

Ve sci-fi Horizons, které točí s Tomem Cruisem Joseph Kosinski, si zahraje i Jessica Chastain. Justin Timberlake se objeví v roli hudebního producenta ze sedmdesátých let Neila Bogarta v životopisu Spinning Gold. V zatím nepojmenovaném režijním debutu Diablo Cody uvidíme Russella Branda a Julianne Hough. Karl Urban by se mohl vrátit ve třetím Riddickovi, pravděpodobně ale prý půjde jen o cameo. Brian Cox, Paul Bettany a Stephen Graham se sejdou v thrilleru Blood, v němž dva policisté musí vyřešit vraždu podezřelého, kterého sami zabili. Casey Affleck si zahraje archanděla Gabriela ve Ztraceném ráji Alexe Proyase. V ponorkovém thrilleru z doby studené války Phantom si zahrají David Duchovny, Ed Harris nebo Natasha McElhone.

K ponorkám zamíří možná i Antoine Fuqua, jenž by se prý mohl ujmout režie thrilleru Firing Point, v němž parta Navy SEALs musí zastavit nebezpečného admirála, jenž chce svrhnout vládu a ovládnout Rusko. V thrilleru o loupeži diamantů Brilliant uvidíme Erica Bana, režíruje král průměrností Robert Luketic. Niki Caro natočí životopis operní pěvkyně Marie Callas. Scenáristka E. T. ho Melissa Mathison zadaptuje dětskou klasiku od Ronalda Dahla Obr Dobr. Scenárista Bournova ultimáta Scott Burns prý bude možná psát Blade Runnera 2, natáčet by se prý mohlo už za dva roky. Tvůrce remaku Posledního domu nalevo Dennis Iliadis by mohl točit horor Home, v němž je muž, který musí tvrdnout v domácím vězení, terorizován duchem vlastního otce.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace