Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg a Mojžíš?


ikona
st39.6
steven spielberg
Steven Spileberg má kalendář na příštích pár měsíců solidně nabušený, najde si místo na další film? 

Steven Spielberg se po několika letech vrací na stříbrná plátna a to rovnou ve velkém - na konci roku nás čeká jeho War Horse a motion-capture parádička ve stylu Indiana Jonese Tintinova dobrodružství. Premiéry obou filmů se včera mimochodem přesunuly o dva dny blíže. Ale co pak? Už sice víme, že bude točit dlouho odkládaného Lincolna s Danielem Day Lewisem v hlavní roli (chystá se na konec roku 2012) a Robopocalypsu, která bude tak drahá, že muselo své finance vedle Dreamworks přihodit také 20th Century Fox (červenec 2013). Nahlédnout však můžeme i do vzdálenější buducnosti.

Studio Warner Brothers teď na všechny strany hlásá, že legendárního filmaře oslovilo s námětem o Mojžíšovi. Spielberg si scénář od Michaela Greena a Stuarta Hazeldinea přečetl a v příštích týdnech se prý zúčastní několika diskuzí se studiem, ve kterých padne rozhodnutí, jestli se do Gods and Kings, jak se film jmenuje, pustí.

Spielberg je ohromná osobnost a námětů mu samozřejmě pod rukama projdou desítky, ne-li stovky. Většina z nich zůstane zavřená v šuplíku, jiné Spielberg maximálně produkuje, k režii se uchýlí vskutku málokdy. Do které skupiny bude spadat epický příběh o Mojžíšovi, zatím nevíme, jedno je ale jisté: pod Spielbergovým vedením by z filmu mohla být sakra velkolepá podívaná.

---

Vytáhni v hospodě: Ke slávě samozřejmě patří i fanoušci (redaktoři MovieZone by mohli vyprávět;), všeho moc ale škodí. Jonahthan Norman Spielberga tak dlouho pronásledoval, až ho zavřeli na pětadvacet let do chládku. Norman, který by měl vylézt už za dvanáct let, totiž filmaři vyhrožoval, že ho znásilní ...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace