Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pařba ve Vegas s důchodcema


ikona
st39.6
Byla to sranda s třicátníkama, bude legrace i s šedesátiletými důchodci? 

Jak navázat na megaúspěch Pařby ve Vegas s jiným filmem, aniž by vás někdo osočoval z toho, že se snažíte přiživit na cizím nápadu? Recept je jednoduchý: natočte stejný námět, jen s podstatně starším obsazením a pojmenujte ho Last Vegas. Zdá se vám, že je ten plán jaksi děravý? On je. Naštěstí to ale ještě neznamená, že byste se při jeho sledování nemuseli bavit.

Už jen proto, že za zatím neobsazeným Last Vegas stojí scenárista Dan Fogleman. Pokud dáváte v kině pozor při titulcích, tak víte, že stojí za výbornou Bláznivou, ztracenou láskou, což znamená jediné: příštích pár měsíců bude o jeho písmenka ohromný zájem. Zatím to zní dobře, bát se každopádně nemusíte - jedno velké ALE pro vás přichystané máme: Filmu se ujme Jon Turteltaub.

Režisér obou dílů Lovců pokladů v kinech naposled narazil, jeho Čarodějův učeň totiž měl co dělat, aby na sebe alespoň trochu vydělal. Jednak proto, že už Jerry Bruckheimer ztratil oko na solidní projekty, druhak proto, že Nicolas Cage jako čaroděj zajímá jen děti z mentálního ústavu. Tím je nechci nijak urazit. Tím chci urazit Nicka.

Turteltaub teď prostě potřebuje pořádný hit a důchodcovská pařba je přesně to, co by při správném uchopení a dobrém obsazení mohlo solidně vydělat. Otázkou teď proto je, jestli se Turteltaub poučí ze svých předchozích chyb a do hlavních rolí obsadí herce, se kterými se budeme chtít v kině ožrat stejně, jako jsme už dvakrát chtěli s Cooperem, Galifianakisem a Helmsem. Nějaké tipy?

---

Vytáhni v hospodě: "Turtel" může anglicky znamenat "želva" (tedy pokud ono slovo píše dyslektik) a "taub" zase německy "hluchý". Pokud vám nepřipadá, že by to o Turteltaubovi něco vypovídalo, vytáhněte nad pivem raději fakt, že chodil do školy s Angelinou Jolie a Nicolasem Cagem. Což mnohé vysvětluje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace