Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Renner jako zlodějská legenda


ikona
Mr. Hlad
jeremy renner
Jeremy Renner se chystá na největší bankovní loupež všech dob 

Jeremyho Rennera máme v redakci rádi. Je to charismatický a schopný herec, jenž zvládne jak drsňáky, jimž byste svou peněženku odevzdali bez přesvědčování, tak náročnější role. Ještě letos ho uvidíme v Mission: Impossible – Ghost Protocol, kde by údajně mohl převzít celou sérii po Tomu Cruisovi, příští rok ho čeká další špionážní pecka Bourne Legacy a mezi tím si ještě vyšlápne na čarodějnice v akčním fantasy Hansel and Gretel: Witch Hunters, což bude osobité převyprávění osudů Jeníčka a Mařenky a objeví se i v The Avengers. A jak to tak vypadá, Renner se nehodí do klidu ani ve svém dalším filmu.

Měl by se totiž objevit ve zlodějském thrilleru King of Heists. Půjde o příběh podle skutečných událostí z roku 1878, kdy parta profesionálních zlodějů vybílila banku Manhattan Savings Institution a odnesla si skoro tři miliony dolarů, což odpovídá dnešním padesáti milionům. To už je slušné. Za celou loupež byl zodpovědný člověk s hodně cool jménem George Leonidas Leslie, architekt a člověk, jenž si uměl užívat života plnými doušky a moc rád se zdržoval ve společnosti žen. V King of Heists bychom se měli dozvědět, jak se mu povedlo vykrást banku a zároveň jakým způsobem zvládal zkombinovat životy zloděje a veřejně známé osoby. A taky jak se dostal do rukou zákona. Každopádně to zní zajímavě, teď ještě sehnat nějakého solidního režiséra a můžeme se začít těšit.

-----

Vytáhni v hospodě: Jeremy Renner není jen herec, ale pokouší se prosadit i jako muzikant. Spolu s kapelou Sons of Ben hraje moderní rock, ale album jim zatím ale ještě nevyšlo a ani žádné songy se na internetu vyhrabat nedají. Snad časem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace