Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž nejen s Indym a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
soutěž
Chcete vyhrát vlastního Hana Sola, Archu úmluvy nebo Terminátora? Není nic jednoduššího.  

Hvězdné války se každou chvíli objeví na blučku, takže atmosféra mezi fanoušky je hodně napjatá. My vám teď ve spolupráci s obchodem Fan Base dáváme možnost trochu se uklidnit a vyhrát pár cen, se kterými můžete na ostatní filmové fandy pořádně machrovat. Soutěžit se bude o silikonovou formu na led, zmrzku či čokoládu ve tvaru Hana Sola a R2-D2, dále pak o spider-manovskou peněženku Marvel Extreme, vyhrát můžete i opasek Incredible Hulk nebo bobble head Terminátora. A to není všechno, pokud chcete být za pořádné frajery a budete mít kliku, můžete mít na stole stojan na vizitky ve tvaru Archy úmluvy z Dobyvatelů ztracené archy.

No a teď co pro to musíte udělat. Jednoduše stačí odpovědět na pár otázek a doufat, že zrovna vy budete mít kliku.

1) Hvězdné války se vrátí do kin ve 3D. Kdy se můžeme těšit na první díl? Napište nám rok a měsíc obnovené premiéry v USA.
2) Postavu Bruce Bannera a jeho alter ega Hulka si příští rok v The Avengers zahraje Mark Ruffalo. Kteří herci ho ztvárnili ve filmech z let 2003 a 2008?
3) Role Terminátora je spojena především s Arnoldem Schwarzeneggerem. Ten si dal od filmu na pár let pauzu a místo natáčení šéfoval Kalifornii. V jakých letech byl jejím guvernérem?

Správné odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz do čtvrtka 22. září. Do předmětu napište Fan Base a pokud vyhrajete, budeme vás kontaktovat. Soutěžit mohou samozřejmě i naši čtenáři ze Slovenska.

Ale to není všechno. Pokud byste rádi vyhráli i Indyho Archu úmluvy, budete se muset snažit trochu víc a čeká na vás bonusová otázka:

Bonusová otázka: Kolikrát jsme mohli Harrisona Forda vidět v roli Indiany Jonese? 

Všechny výše napsané pokyny platí i pro vás, jen do předmětu napiště Fan Base+archa. O ostatní ceny budou samozřejmě všichni soutěžit dohromady. Takže hodně štěstí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace