Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chuck Norris rozbrečí cibuli i postradatelné


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerbruce willischuck norrisjean-claude van dammesylvester stallonethe expendables 2
Akční legenda by mohla zastínit Van Damma, Cage i Travoltu. 

Největší obsazovací sága pokračuje... a nemožné se právě stalo skutečností! Muž, který dělí nulou, pravidelně si v KFCčku dává Big Maca a má v rodokmenu mistra Yodu, se opravdu připojil k akční partě snů. Zapomeňte na Postradatelné. Teprve Postradatelní 2 budou ultimátním akčním srazem, ve kterém se definitivně sejdou Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris a Jean-Claude Van Damme. Tyhle informace potvrdil sám Sly, který už se nemůže dočkat natáčení v Bulharsku, a z jeho slov jsou patrné ještě dvě další důležité věci.

Zaprvé se můžeme těšit na to, že si to sám na férovku rozdá s Van Dammem. A zadruhé seznam nových postradatelných zdaleka neskončil. Velmi blízko mají k rolím ve filmu Nicolas Cage a John Travolta (všechno prý záleží na sladění diářů), a Stallone se snaží sehnat i pár menších jmen, která na chvíli zazářila a potom vyhasla. Jmenovitě by mělo jít o Michaela Biehna a Michaela Parého, které má potom doplnit i nějaká ta mladá krev. Není jasné, koho si Sly představuje pod tímhle pojmem. Snad ale nemyslí Taylora Lautnera, který, jak jsme před několika hodinami zjistili, "zemře, když zemře Bella Swanová". Kristova noho... Chucka na tebe!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace