Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tohle je Sparta! Zase!


ikona
Mr. Hlad
300
Kdo se objeví v prequelu Třístovky? Hvězdy čekat prý nemáme, pár se jich ale najde.  

Třístovka byl film, který solidně zamával celým Hollywoodem. Zack Snyder natočil neuvěřitelné akční scény a nedovolil člověku moc přemýšlet o tom, že se za tím efektním vizuálem skrývá vlastně celkem jednoduchoučký příběh. Tři stovky Sparťanů zkrátka před pár lety ovládly kina a o něco podobného se tvůrci pokusí údajně i v roce 2013. To by totiž měl dorazit prequel s názvem 300: Battle of Artemisia, v němž se padouch z jedničky Xerxes bude pokoušet ovládnout celou Persii. Zkrátka nás nejspíš čeká zase spousta efektní řezničiny, tentokrát pod vedením neznámého Noama Murro, jenž právě kvůli tomuhle filmu odešel od páté Smrtonosné pasti.

Producent Bernie Goldman teď potvrdil, že se vrátí i hlavní hvězdy prvního filmu. Gerard Butler a Lena Headey si však prý nemusí dělat v diáři volno na nějakou dlouhou dobu a uvidíme je jen na chvíli, každopádně i když mají oba slušně našlápnuté kariéry, návrat do jejich pravděpodobně nejslavnějších rolí jim ublížit rozhodně nemůže. Čí tvář dostane Xerxes a kdo další se ve filmu objeví, je zatím tajemstvím, ale Goldman tvrdí, že máme opět čekat méně známé až absolutně neznámé herecké tváře. Máte nějaký typ, kdo by se mohl objevit jako dobyvačný král? Nebo byste byli rádi, kdyby se vrátil Rodrigo Santoro z jedničky?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace