Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fotbal, trailery a tak vůbec...


ikona
imf
super bowl
 

V českých televizích slaví už nějaký ten pátek v únoru narozeniny TV Nova a její výroční show je co do zhoubných účinků srovnatelná snad jen s kyselinou sírovou. V Americe se ale připravují miliony lidí na mnohem zajímavější televizní svátek - finále ligy amerického fotbalu, slavný Super Bowl, který se letos konal už počtyřicáté.

Na výsledky zřejmě není nikdo z vás zvědavý, ale jen pro pořádek - na hřišti v Detroitu porazil Pittsburgh družstvo Seattlu v poměru 26:10. My filmoví fanoušci jsme ale na zápas koukali z úplně jiných důvodů. Protože je americký fotbal jedním z nejpopulárnějších amerických sportů (hned vedle baseballu), snaží se hollywoodská studia procpat do reklamních vstupů upoutávky na svoje největší letní hity. Místa je málo, mezi vyvolené se dostane jen pár půlminutových ukázek, přičemž jejich výběr naznačuje, na jaké filmy studia během sezóny budou nejvíc sázet. Loni a letos se ale ukázalo, že studia trochu taktizují a tak se během včerejší show dost možná neobjevily X-Men 3 ani Superman Returns... obojí se může pochlubit natolik silným jménem, že reklama během Super Bowlu by nebyla natolik efektivní jako v případě papírově slabších titulů. Vypíchnout zjevně potřebovalo následujících dvanáct titulů (další možná ještě přibudou).

Všechno jsme poctivě nakoukali, takže můžeme prohlásit, že ty největší tituly nepřinesly nic nového (M:I-3 a Piráti), Vendetta a Poseidon šlapou hutně na plyn a čím dál tím víc se těšíme i na Running Scared. Shaggy Dog a Cars vsadily na nejmenší diváky a 16 Block i World´s Fastest Indian se pořád nesou v duchu jemného retra. Každopádně stahujte, protože je na co koukat.

Benchwarmers Shaggy Dog Cars
Mission: Impossible 3V for VendettaPirates of the Caribbean 2
16 BlocksPoseidonRunning Scared
FreedomlandWorld's Fastest IndianClick

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace