Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hopkins a pokračování Sedm


ikona
st39.6
anthony hopkins
Být mrtvý, obrací se David Fincher v hrobě 

Když se v Hollywoodu objeví nějaký hit, můžete se spolehnout na to, že dříve nebo později vznikne jeho pokračování. Nepřekvapí to u Shreka nebo třeba u Pirátů z Karibiku, občas se ale člověk nestačí divit, co tamní producenty napadá za šílenosti. Jedním takovým nepochopitelným nápadem je i pokračování Fincherova temného krimi thrilleru Sedm.

Ten se New Line Cinema pokusilo udělat už krátce po premiéře "jedničky", na Solace, jak se měl film podle scénáře Teda Griffina (Dannyho parťáci) jmenovat, ale nakonec nikdy nedošlo. Fincherovi se do něj samozřejmě nechtělo a studiu se tehdá nepodařilo najít alespoň trochu patřičnou náhradu. Teď se každopádně ke scénáři vrací.

Solace dostal k přepsání Peter Morgan (Duel Frost/Nixon), který teď hlavního hrdinu píše na míru Anthonymu Hopkinsovi. Právě ten by si měl ve filmu, který zatím nemá žádného režiséra, zahrát hlavní roli. Původně měl být hlavním hrdinou Somerset, tedy postava Morgana Freemana. Jenže Freeman už se k Solace nevrátí a ve scénáři se teď dělají takové úpravy, aby pokračování Fincherova hitu vlastně vůbec nepřipomínal. Což je samozřejmě dobře, protože tak zbývá akorát detektivní thriller, ze kterého by se mohlo vyklubat další milé překvapení, aniž by se snažil svézt na slávě Sedm.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace