Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 35/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Která hudební legenda dostane svůj životopis? Kdo se objeví v Arnoldově novince? A co najdou kosmonauti na Jupiterově měsíci?  

John Malkovich se možná objeví v zombie romanci Warm Bodies. Gwyneth Paltrow a Joely Richardson se přidávají k obsazení filmu Thanks for Sharing, v němž se skupina lidí bude pokoušet zbavit závislosti na sexu. Oscar Isaac, Elijah Wood, Ryan Phillipe a Kristen Wiig se sejdou v menších rolích u nezávislé černé komedie Revenge for Jolly, v níž se dva kamarádí budou snažit pomstít smrt svého psa. Peter Stormare by se mohl objevit vedle Arnolda Schwarzeneggera v The Last Stand. Anthony Hopkins bude pátrat po sériovém vrahovi v thrilleru Solace. James Ransone se objeví po boku Ethana Hawka v zatím nepojmenované novince Scotta Derricksona, v niž hlavní hrdina ve svém domě najde tajemné nahrávky osvětlující smrt minulých majitelů.

Ed Speleers z Eragona si zahraje v hororové komedii Love Bites, ve které se do malého městečka nastěhuje vlkodlak, který zabíjí panny a panice, parta sexuálně nezkušených kamarádů se tak v zájmu záchrany života bude pokoušet co nejrychleji zaskórovat. Abigail Breslin si zahraje v komedii o dospívání Virgin Mary. Ed Helms si zahraje v remaku francouzské komedie Le Mac bankovního úředníka, který se musí vydávat za své dvojče – pasáka. Anna Kendrick si v romantické komedii Pitch Perfect zahraje drsňačku, která zjistí, že umí zpívat jako málokdo na světě. Hodiny zpěvu ale vede ve škole její otec.

Španělský režisér Sebastian Cordero chystá sci-fi Europa, v němž se parta astronautů vydá k Jupiterovu měsíci. V hlavních rolích Sharlto Copley, Daniel Wu a Michael Nyqvis. John Scheinfeld chystá biografii Elvise Presleyho Fame & Fortune. Nicolas Winding Refn, režisér Drive, natočí s Carey Mulligan film I Walk with the Dead. O ději není nic známo, ale mělo by se tam podle režiséra prý hodně souložit. David R. Ellis natočí adaptaci anime Kite, v němž se ze školačky stane vražedkyně.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace