Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Tucker hlásí návrat


ikona
Mr. Hlad
chris tucker
Komediální superhvězda se po letech vrací do Hollywoodu 

Na to, aby byl člověk hvězdou, nepotřebuje točit tři filmy ročně. Chris Tucker na svou filmovou kariéru zdánlivě kašle a v kinech jsme ho za posledních deset let viděli jen ve druhé a třetí Křižovatce smrti. Přesto si u svého posledního filmu neváhal říct o dvacet pět milionů dolarů. A dostal je. Tucker je považován za jednoho z nejlepších stand-up komiků vůbec, takže si může dovolit Hollywood trochu zanedbávat, teď si však nejspíš řekl, že by bylo fajn opět něco natočit. Zatím není jisté, v čem ho uvidíme, Tuckerovo jméno se však začíná skloňovat hned se dvěma projekty. A oba jsou zajímavé.

Prvním z nich je novinka Davida O. Russella The Silver Lining Playbook, jejímž hrdinou má být učitel, který strávil čtyři roky v psychiatrické léčebně. Teď se dostal ven, ale tak nějak netuší, kolik času uběhlo od doby, co se o něj začali starat doktoři. Dát se dohromady se svou manželkou a navázat tam, kde skončil, nebude žádná sranda. V hlavních rolích se objeví Bradley Cooper, Robert De Niro nebo Jennifer Lawrence a Tucker by si mohl zahrát Cooperova kámoše z léčebny. Tím druhým filmem je komedie Neighborhood Watch, v níž se sejdou Ben Stiller, Vince Vaughn nebo Jonah Hill a zahrají si obyčejné chlapíky, kteří se pod záminkou hlídkování v sousedství poflakují a blbnou mimo dohled svých manželek. Dokud tedy nenarazí na spiknutí, jehož cílem je zničit celý svět. Do téhle party by Tucker určitě zapadl bez problémů. V čem byste ho raději viděli vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace