Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eddie Murphy na Oscarech?


ikona
st39.6
Kdo by mohl moderovat příští oscarový ceremoniál? 

UPDATE: Eddie Murphy byl potvrzen jako moderátor příští oscarové show.

Čtyřiaosmdesátý ročník oscarového ceremoniálu má produkovat Brett Ratner. Tahle zpráva překvapila asi úplně každého, protože se režisér Křižovatek smrti nejeví jako člověk, který by měl mít na starost tak seriózní a hlavně důležitou událost. Na druhou stranu je fakt, že se Oscary v poslední době snaží jít s dobou a producenti se nebojí experimentovat. Ono se stačí podívat na minulý ročník, který moderovali James Franco s Anne Hathaway (té noci jsem nebyl doma, takže to mám jen z doslechu, ale prý žádná sláva). Do takového konceptu už Ratner zapadá. Stejně jako jeho volba moderátora.

Ratner hodlá jako hlavního hrdinu večera protlačit Eddieho Murphyho. S hvězdou Policajta z Beverly Hills a hlavně Dr. Dolittlea ;) si očividně při natáčení Mistrovského plánu (Tower Heist) padli do oka a proto Ratner tvrdí, že nikoho jiného jako moderátora Oscarů nechce. Samozřejmě je otázkou, jestli se mu Murphyho protlačit podaří, kdyby to ale dopadlo, pro Eddieho by to mohlo ve spojení s Mistrovským plánem (pokud se povede) znamenat potenciální comeback.

Megahvězda devadesátých let totiž za poslední roky krom několika sraček jako Norbit nebo Seznamte se s Davem nenatočila nic kloudného (dabování oslíka ve Shrekovi se vážně nepočítá, i když je jasné, že z něj má Murphy neskutečný balík). Naposledy to byly pět let staré Dreamgirls, díky nimž se na Oscary šel podívat jakožto jeden z nominovaných, před tím je ale jen další filmové vakuum. Kdyby se mu podařilo zapůsobit, mohl by jeho návrat mimo jiné znamenat urychlení příprav dalšího dílu Policajta z Beverly Hills, o kterém už se mluví tak dlouho, že už v něj pomalu nikdo nevěří. Samozřejmě krom Bretta Ratnera, který by v něm mohl mít minimálně producentské prsty (ne-li rovnou režisérské). Přejeme Murphymu návrat, nebo nás po letech Pluto Nashů, Dr. Dolittlů, Strašidelných domů a Norbitů už vůbec nezajímá?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace