Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 34/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá režisér Somráka s brokárnou? Kdo napíše druhé Sin City? A jakého padoucha bychom mohli vidět v pokračování Captain America?  

V remaku španělského hororu Sirotčinec by tvůrci rádi viděli Amy Adams. Olivia Munn si zahraje bývalou striptérku v Magic Mike Stevena Soderbergha. Paul Dano bude mladý Karl Rove v College Republicans Richarda Linklatera. V seriálu Hatfields & McCoys se vedle Kevina Costnera objeví i Tom Berenger nebo Powers Boothe. Anne Hathaway by mohla dostat hlavní ženskou roli v nových Bídnících vedle Hugha Jackmana. Kyle Chandler ze Super 8 si zahraje v novince Bena Afflecka Argo. V Cloud Atlas sourozenců Wachowských uvidíme i Jima Sturgesse. Olivia Wilde nahradí Jennifer Garner v komediálním dramatu Better Life Through Chemistry.

Steven Spielberg a Stephen King spojí síly u seriálové verze knihy Pod kupolí, v níž se malé městečko ocitne zcela izolované od svého okolí. Nový Hříšný tanec napíše Maria Maggenti zodpovědná za teenagerskou ptákovinku Monte Carlo. Scenárista Kapitána Ameriky Christopher Markus by v případné dvojce rád viděl jako padoucha Modoka (což je vlastně taková létající hlava) a v jeho roli Petera Dinklage. Se scénářem ke dvojce Sin City vypomůže oscarový William Monahan. Michel Gondry chystá adaptaci díla Borise Viana Pěna dní, uvidíme v ní Audrey Tautou a Romaina Durise. Paul Greengrass možná natočí thriller z prostředí burzy a ekonomické krize The Fear Index. Tvůrce Somráka s brokárnou Jason Eisner chystá film BVH, což znamená Blatant Violence High a mělo by jít o příběh mstícího se pouličního rváče.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace