Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Tron bude. A basta!


ikona
st39.6
tron
Bruce Boxleitner slíbil, že třetí Tron dorazí za dva roky. Je to reálné? 

Joseph Kosinski si na konci druhého Trona nechal pootevřená vrátka pro přímé pokračování, o kterém se od samotné premiéry Legacy prakticky nepřestalo mluvit. Jenže i když si na sebe Tron vydělal, nikterak oslnivé výsledky nepředvedl (čtyři sta milionů celosvětově při rozpočtu blížícímu se dvěma stům mílí není žádná sláva, obzvlášť u 3Dčka), takže u Disneyho oprávněně panují obavy, že by se třetí díl nemusel vyplatit. Potvrzuje to i zdrženlivost studia, které sice najalo scenáristu, ale do žádných oficiálních slibů se nepustilo ani na letošním D23 (kde většinou představuje své plány na příští rok a kde letos slíbilo dvě nové pixarovky). Ale k čemu člověk potřebuje zprávy od Disneyho, když je tu Bruce Boxleitner aka samotný Tron. Ten se s tím nepáře a trojku z fleku potvrdil. Prý že s ní můžeme počítat na rok 2013.

Boxleitner možná na první pohled nepůsobí jako člověk, za kterým byste vyráželi pro nějaké novinky o sequelech. Musíte ale vzít v potaz, že by se měl třetí Tron ve velkém zabývat právě jeho postavou, takže je klidně možné, že má herec o filmu informace, které kolují jen mezi několika vyvolenými. Rok 2013 navíc vypadá jako velice reálné datum, Disney si totiž v příštích měsísích nejdříve otestuje trh s animovaným Tron: Uprising a pravděpodobně až podle jeho úspěchu se rozhodne pro oficiální zelenou pro Trona hraného.

Toho momentálně píše David DiGilio (předtím napsal Osm statečných s Paulem Walkerem), což samozřejmě samo o sobě nic neznamená. Scénářů, které se nedožily realizace, po Hollywoodu kolují kvanta. Podle Boxleitnerovy okamžité reakce a toho, že se kolem Trona pořád něco děje, to ale vypadá víc než nadějně. Pokud se tedy nevyplní Emmerichova oblíbená předpověď o konci světa, můžeme se na Trona těšit přibližně za dva roky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace