Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z DiCapria bude gambler


ikona
KarelR
leonardo dicapriomartin scorsesethe gambler
A hádejte, kdo ho při tom bude natáčet... 

Nedávno jsme řešili, že Leonardo DiCaprio prostě nebere filmy bez zatraceně kvalitních a slavných režisérů. J. Edgar s Eastwoodem je hotový, Velký Gatsby s Luhrmanem se natáčí a Django Unchained s Tarantinem se připravuje. Co dál? No přece další Scorsese!

Ano, DiCaprio se po dalším neuvěřitelném kolečku vrátí do náruče své oblíbené legendy. Bude u toho i scenárista Skryté identity William Monaghan, projekt se jmenuje The Gambler a "kupodivu" půjde o další remake. Tentokrát ale nedostane novou fazónu žádná pecka z Asie, nýbrž film českého režiséra Karla Reisze z roku 1974.

V prvním Gamblerovi naše hollywoodská naděje krotila Jamese Caana, která si zahrál učitele literatury, jehož život zlikviduje gambling. Prakticky to samé teď chystá výrazně slavnější duo, a bude docela zajímavé sledovat, jak hodlá zmodernizovat sebedestruktivní náturu filmu. Při pohledu na Letce nebo Prokletý ostrov ale nelze čekat nějaký zásadní problémy, že...

Nezbývá tedy, než čekat na potvrzení, kdy přesně se Scorsese a DiCaprio do filmu pustí. Především první zmiňovaný se točí okolo spousty projektů, z nichž by mohlo dostat přednost minimálně drama Silence. To by ale Scorsese mohl v klidu stihnout, zatímco si Dicaprio odbude spolupráci s Tarantinem, není tudíž moc velkých pochyb o tom, že nového Gamblera uvidíme v kinech už za pár let.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace