Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velká čínská zeď vs. Ed Zwick


ikona
st39.6
edward zwick
Od Posledního samuraje k Velké čínské zdi 

Studio Legendary Pictures, které stojí za hity jako Pařba ve Vegas, Temný rytíř, nebo Město, se rozhodlo expandovat a otevřít svou asijskou pobočku, která sice bude produkovat filmy stravitelné i pro západní publikum, především se ale bude snažit prohloubit vliv společnosti v Asii jako takové. Co si budeme povídat, lidí je tam nezdravě hodně a trh je to neskutečně zajímavý. Vzniklo proto Legendary East.

Jeho prvním projektem bude "The Great Wall" a jak už si někteří jistě domysleli, zabývat se bude Velkou čínskou zdí, tedy konkrétně jejím vznikem, který je zahalen tajemstvím. Příběh má na svědomí Max Brooks (World War Z), scénáře se ale ujme Marshall Herskovitz a Ed Zwick. No a je to právě Ed Zwick, kdo bude film také režírovat.

Ve Zwickově případě není třeba podotýkat, o jak skvělou volbu se jedná. Láska a jiné závislosti sice byla ok, stejně jako Odpor, Zwickovi ale mnohem více sedl Poslední samuraj s Tomem Cruisem, kde dokázal, že si dokáže pohrát s východní kulturou a vyždímat z docela slaboučkého příběhu vizuální žranici a vlastně i dobrý film. Zwickovi větší rozpočty sluší (Krvavý diamant) a jelikož je pravděpodobné, že se Legendary East bude snažit na své šikomooké diváky zapůsobit, asi do filmu natečou solidní peníze. Takže se máme na co těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace