Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude další Postradatelný?


ikona
Mr. Hlad
donnie yensylvester stallonethe expendables 2
Sylvester Stallone rozšiřuje svou partu drsňáků 

Expendables: Postradatelní byl film, kterému by se toho dalo vytknout docela hodně, Slyvester Stallone však přesně věděl, co jeho publikum očekává a všechno mu to naservíroval na stříbrném podnose. Takže jsme ty nedodělky rádi přehlédli a na dvojku se těšíme opravdu hodně, i když za kamerou bude tentokrát rutinér Simon West. Zatím sice nikdo přesně neví, o čem sequel bude a ani není úplně jasné, které akční hvězdy uvidíme tentokrát. Mluvilo se o účasti Van Damma, Chucka Norrise, Johna Travolty, ale taky třeba Dwayna Johnsona nebo dokonce Mika Tysona.

Teď se objevilo jméno Donnieho Yena, asijské mlátičky, které se nikdy do Hollywoodu moc nechtělo, ale na druhé straně Země je to hvězda srovnatelná s Jackie Chanem i Jetem Li. Donnie Yen si v Americe zahrál ve druhém Bladeovi nebo třeba v Rytířích ze Šanghaje, ale celebrita je to prostě spíš v Asii. To by však filmu mohlo paradoxně pomoci, protože asijský trh je sakra velký a lidi by tam na Donnieho přišli určitě raději než na Jasona Stathama. Účast téhle hvězdy navíc není jen zbožné přání fanoušků nebo obyčejná kachna. Donnie Yen potvrdil, že se sešel s producentem Expendables 2 Avi Lernerem a že má zájem se ve filmu objevit. Momentálně ale v Asii pracuje na spoustě svých vlastních projektů, takže než řekne definitivní ano nebo ne, chce vidět scénář. Každopádně pokud by Donnie Yen dorazil a porval se s Jetem Li jako za časů Once Upon a Time in China 2, určitě bychom se nezlobili.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace