Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nebezpečně sexy agentky


ikona
st39.6
kate beckinsalemilla jovovich
Ano. Tuhle trojici byste mohli vidět pohromadě. Je snad někdo proti? 

Berte to jako námět na vlhký sen, který by mohl příštích pár měsíců "strašit" téměř každého filmového fanouška. Hollywood totiž pravděpodobně zadaptuje comicsovku J. Scott Campbella Danger Girl. Já vím, zatím to s vámi nehlo. Tuhle třináct let starou záležitost asi nikdo nezná. Ale co když vám řeknu, že by se mělo jednat o kombinaci Kill Bill, Mission: Impossible a Dobyvatelů ztracené archy? To už zní zajímavě, ne?

To nejlepší si ale nechávám na konec. Jak napovídá samotný název, hlavní hrdinové nebudou nabušení chlapi s ohromnýma bouchačkama, ale trojice křehkých žen, které bude většina záporáků spíš chtít pomilovat, než zastřelit. A aby toho nebylo málo, k námětu Danger Girl jsou přišpendlená tahle jména, která by hlavní trojici případně ztvárnila: Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara.

Společně by se tyhle špiónské fešandy (zkuste říct, že se na ně nekouká dobře) měly vydat kolem světa, aby objevily tři mocné relikvie dříve, než se dostanou do rukou někomu nebezpečnému.

Vážně to zní jako příjemné a sexy dobrodružství, jestli ale vznikne, teď záleží kompletně na zájmu producentů studií, ke kterým námět dorazí. Ani pak by to film ale neměl snadné, furt je tu otázka, jak velké peníze by do něj studio investovalo, kdo by napsal scénář, kdo by se chopil režie a jestli vůbec ona zmíněná sexy trojice opravdu vydrží až do produkce, nebo mezi tím od Danger Girl uteče. Ale i kdyby, taková vážnější verze Charlieho andílků by neuškodila, ať už by v ní hrál kdokoliv, nemyslíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace