Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo nechce do důchodu


ikona
KarelR
rambosylvester stallone
Mašina na zabíjení si možná dá ještě jednu štaci. 

O Rambovi 5 se Stallone pravidelně zmiňuje už od Ramba 4. Chvíli být neměl, pak zase ano, pak v něm měl figurovat mexický drogový kartel, následně se objevily zmínky o prequelu, a nakonec na internet prosákla zápletka s lovením supervojáků. Tak jak to tedy vlastně je? Podle Seana Hooda, scenáristy nového Barbara Conana, má nejblíže k realizaci regulérní pětka, která by se vrátila ke kořenům legendárního hrdiny.

Scénář, který Hood napsal na základě Stalloneho nápadu a materiálu, prý utrápeného hrdinu vrací do thrillerových vod jedničky. Jedno malé městečko, lokální problémy a John Rambo. Zní to skoro až remakeově, na takové soudy ale ještě nemáme dostatek informací. Každopádně se ví, že film zdaleka není pro Stalloneho prioritou. Ano, má ho připravený v záloze. Prim teď ale pro něj hrají druzí Expendables a akční krimi Bullet to the Head, ve které si zastřílí pod vedením veterána Waltera Hilla. Případný finální díl rambovské ságy, který by prý měl být trochu ve stylu Eastwoodových Nesmiřitelných, nás tak určitě nečeká v dohledné době. Mrzí vás to? Nebo vám je pátý Rambo úplně volný?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace