Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pixar hlásí nové projekty


ikona
Mr. Hlad
pixar
Napraví si studio po druhých Autech reputaci?  

Vydělávat peníze je hezká věc, všechno má ale svoje hranice. Auta 2 sice nebyl vyloženě komerční průšvih, v kinech se filmu ale nedařilo tak, jak jsou u Pixarů zvyklí a o nadšení ze strany recenzentů a diváků se také moc mluvit nedá. Na druhou stranu peníze se hrnuly ze všech těch baťohů, penálů, osušek a podobných blbůstek. Problém druhých Aut byl však především v tom, že díky nim přišel Pixar o pověst originálního studia, které se nebojí odvážných projektů. Prostě to byl po Toy Story 3 další sequel a tentokrát naprosto zbytečný. Teď nás čeká zajímavý projekt Brave, a pak hned pokračování Příšerek, s.r.o., na rok 2013 je navíc oznámen auťácký spin-off Planes a člověk by se tak mohl začít trochu bát. U Pixarů si jsou naštěstí vědomi toho, co z nich udělalo hvězdy, a tak oznámili dva nové projekty. Originální projekty.

Na názvy a podrobné zápletky je ještě sice hodně brzy, ale už teď víme, že v roce 2013 uvidíme pixarovský animák, který bude o dinosaurech a děj se má odehrávat ve světě, kde Zemi minula smrtící kometa a dinosauři tak přežili. Režírovat bude Bob Peterson, jenž seděl za kamerou třeba u Vzhůru do oblak. O rok později bychom se měli v také zatím nepojmenovaném animáku podívat do lidské mysli. Konkrétně prý uvidíme, co se lidem odehrává v hlavě, když se rozhodují o důležitých věcech. Za kameru se posadí tvůrce Příšerek s. r. o. Pete Docter. Na obrázky a bližší informace si ještě pár měsíců nejspíš počkáme, už teď ale oba projekty vypadají daleko zajímavěji než poslední dobrodružství Bleska McQueena a tupého Buráka. Je fajn, že u Pixarů chápou, co jejich diváci chtějí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace