Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 32/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Zmlátí Van Damme E.T.ho? Který osmdesátkový horor se dočká nové verze? A jaká loď bude mít vlastní film?  

Hugh Jackman by se měl objevit v životopisu podvodníka P.T.Barnuma The Greatest Showman on Earth, režie se ujme debutant Michael Gracey. Keira Knightley uvažuje o tom, že by si zahrála ve spin-offu Romea a Julie, který je vyprávěn z pozice Romeovy předchozí lásky Rosaline. Jonah Hill by se mohl objevit po boku Bena Stillera a Vince Vaughna v komedii Neighborhood Watch. Matthew McConaughey si zahraje ve striptérském dramatu Stevena Soderbergha Magic Mike, film vychází ze zkušeností Channinga Tatuma. Dakota Fanning si zahraje v historickém dramatu Effie.

Bill Paxton se připojí ke Kevinu Costnerovi v televizním dramatu Hatfields and McCoys o dvou na krev rozhádaných rodinách, které si šli po americké občanské válce tvrdě po krku. Režie se ujme Kevin Reynolds (Robin Hood: Král zbojníků). Anna Paquin a Ryan Phillipe se objeví v nezávislé komedii Straight A, v níž se po deseti letech vrací bývalý feťák domů postarat se o svou rodinu. Melissa McCarthy ukradne identitu Jasonu Batemanovi v komedii ID Theft. Jean-Claude Van Damme se objeví ve filmu s vše říkajícím názvem UFO. Mimozemšťani dostanou po držce. Ve sci-fi Prometheus uvidíme i Patricka Wilsona. Scott Glenn se vrátí ke své roli šéfa CIA (možná bývalého) v Bourne Legacy.

Warneři chystají film o bitevní lodi U.S.S. Indianapolis. Režisér hororu P2 Franc Khalfoun bude pod produkčním dohledem Alexandra Aji remakovat osmdesátkový hororový kult Maniac. Alejandro Gonzáles Inarritu natočí western o pomstě The Revenant. Steve McQueen (Hlad) bude režírovat film 12 Year Slave o Solomonu Northrupovi, který byl nucen dvanáct let otročit na americkém jihu. V hlavní roli se objeví Chiwetel Ejiofor. Mark Romanek možná natočí dospěláckou verzi Popelky. Spolurežisér Pana včelky Simon Smith natočí celovečerní film o tučňácích z Madagaskaru.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace