Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt se rozhádá se CIA


ikona
Mr. Hlad
brad pitt
Není moc dobrý nápad zkoušet naštvat Brada Pitta 

Brad Pitt je jednou z hollywoodských jistot a jen velmi těžko byste v jeho filmografii hledali vyloženě mizerný snímek. Už dávno se mu podařilo vymanit se z kategorie hezouna a dnes zvládá bez problémů zahrát naprosto cokoliv. Ještě letos se zkusí se sportovním dramatem Moneyball podívat na Oscary, příští rok ho uvidíme jako bouchače pátrajícího po lidech zodpovědných za loupež v mafiánské herně v Cogan`s Trade a k tomu se ještě podívá do světa ovládaného nemrtvými v zajímavě vypadajícím hororovém dramatu World War Z. A zdá se, že role drsňáků neopustí ani ve svých příštích projektech.

Momentálně totiž krouží okolo filmu Gray Man. Tady by si mohl zahrát agenta CIA, který dělá pro vládu špinavou práci a zbavuje se lidí, kteří by se před soudem objevit nikdy neměli. Jeho nadřízení si však jednoho dne uvědomí, že toho ví víc, než je zdrávo a rozhodnou se ho zlikvidovat. Najednou má tedy za zády celou bandu zabijáků a aby toho nebylo málo, musí ochránit svou dceru, která ani netuší, že její otec existuje. Zní to jako hodně velké béčko, ale za kameru by se měl posadit James Gray, jehož Noc patří nám byla hodně zajímavě natočená civilní kriminálka. Uvidíme, jestli se u Gray Man vydá jiným směrem, nebo nás opět překvapí tak trochu neobvyklým žánrovým kouskem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace