Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrána bez Coopera, vrací se Wahlberg


ikona
st39.6
channing tatummark wahlbergvrána
Remake Vrány opouští Bradley Cooper. Kdo ho nahradí? 

Remake Vrány to v posledních týdnech a měsících nemá vůbec snadné. Projektu se sice upsal režisér 28 týdnů poté Juan Carlos Fresnadillo a hlavní roli měl ztvárnit Bradley Cooper, což byla výborná volba. Jenže pak Weinstein Company kvůli právům zažalovala studio Relativity, které novou Vránu produkuje, a projekt se tak musel zastavit. Tohle zdržení teď má první oběť: od filmu odstupuje Bradley Cooper, jehož kalendář se beztak zaplňuje takovou rychlostí, že by na Vránu jednoduše neměl čas.

Studio už si každopádně našlo potenciální náhradníky, navíc přizvalo Alexe Tse (Watchmen) k drobným úpravám scénáře. A kdo že by měl být podle Relativity novým představitelem hlavní role? Objevila se dvě jména: Mark Wahlberg a Channing Tatum.

Wahlberg už se kolem projektu motal minulý rok, nakonec ale popřel, že by si měl kdy hlavní roli střihnout. Teď se o něm začíná mluvit znovu a ačkoliv to nezní jako naprosto ideální volba (zvlášť vedle zmíněného Coopera), furt lepší než Channing Tatum. Hlavní představitel G. I. Joea je prototypem herce, který se na Vránu hodí úplně nejméně, což z něho dělá vskutku kuriózní volbu.

Relativity každopádně zatím točit nemůže, takže se kolem projektu možná mihne ještě spousta dalších jmen. Stejně jako se může stát, že od remaku studio nakonec odstoupí, protože prohraje onu probíhající soudní při s Weinsteiny. Kdyby ale Vrána nakonec dostala druhou zelenou, koho byste v ní viděli radši, Channinga Tatuma, nebo Marka Wahlberga? Nebo snad někoho úplně jiného?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace