Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Projekce: Barbar Conan


ikona
Mr. Hlad
conanmz projekce
Pojďte s námi mezi barbary 

Na MovieZone projekcích jsme vám nabídli oscarové drama, potom jeden z nejlepších filmů letošního jara, inteligentní comicsovku, poctivou pařičskou komedii a naposledy i trochu toho umění. Pokud jste si nevybrali dosud, tak už je to fakt špatné. Naposledy promítaný Strom života ale nebyla podívaná pro všechny a to moc dobře víme, takže pokud místo meditativních filmů Terrence Malicka upřednostňujete přímý tah na branku, měli byste být teď spokojenější.

Ve čtvrtek 18. srpna ve 20:00 totiž proběhne MovieZone projekce akční fantasy Barbar Conan. Film láká na stomilionový rozpočet, drsný fantasy svět a násilí v podobě, ve které se obvykle v letních filmech neobjevuje. Bude to maso. Promítat budeme jako tradičně v pražském kině Atlas na Florenci ve 2D za lidových 105,- korun. Lístky budou na kase od pondělí. Tak přijďte na trochu té poctivé barbarské rubanice.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace