Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 31/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Vrátí se Keanu Reeves k bojovým uměním? Kdo natočí další Resident Evil? A umí Morgan Freeman kouzlit?  

V detektivce Now You See Me, ve které budou kouzelníci vybírat banky, se v roli záporáka (vlastně klaďáka) objeví i Morgan Freeman, zahraje si bývalého iluzionistu. Rose Byrne nahradí Gretu Gerwig v dramatu The Place Beyond the Pines, v němž si půjdou po krku bývalý policajt a bankovní lupič, v dalších rolích Ryan Gosling, Bradley Cooper a Eva Mendes. Matt Dillon se objeví v nové komedii Kristen Wiig Imogen. Stephanie Szostak si zahraje manželku hlavního hrdiny zombie detektivky R.I.P.D., připojí se tak k Jeffu Bridgesovi a Ryanu Reynoldsovi. Mark Strong a Vera Farmiga si zahrají v dramatu Closer to the Moon, v němž parta zločinců po nepovedené vykrádačce banky musí sloužit propagandistickému režimu. Gerard Butler půjde po krku nebezpečné bandě vyděračů v The Bricklayer.

Charlie Kauffman by ve své novince Frank and Francis rád viděl Kevina Jamese. Russell Crowe a Mark Wahlberg se sejdou v thrilleru Allena Hughese Broken City, v němž si starosta města najme soukromého detektiva, aby prověřil věrnost své manželky. Veterán Stacy Keach se objeví v Bourne Legacy. Matthew McConaughey a Reese Witherspoon se sejdou ve filmu Mud, v němž charismatický trestanec po útěku z vězení ukecá čtrnáctiletého kluka, aby mu pomohl najít jeho životní lásku. Režisér Harryho Browna Daniel Barber natočí thriller Substitution, ve kterém se suplující učitel dohodne s hvězdou studentstva, že navzájem zlikvidují lidi, kteří jim dělají ze života peklo. Paul W. S. Anderson potvrdil, že bude točit Resident Evil: Retribution.

Keanu Reeves se chystá debutovat za kamerou v akčním filmu Man of Tai Chi, zahraje si i hlavní roli. Robert Schwentke, režisér akční komedie Red, možná natočí drama A Poison Kitchen o německých novinách, které se snažily upozornit na nebezpečí nacismu dřív, než se Hitler dostal k moci. Bruce Beresford natočí životopis White Mouse o australské vojandě Nancy Wake, která se zapojila do francouzského partizánského odboje. Scenárista Základního instinktu Joe Eszterhas točí s režisérem Hypem Willamsem thriller Lust, jehož hrdinka je po nevěře vydírána svým milencem. Johnny Depp bude produkovat adaptaci hororového comicsu Vault, v němž parta potápěčů omylem probudí démona.

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace