Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney plánuje marvelovky a pixarovky


ikona
KarelR
disneyhenry selickmarvelpixar
Rok 2014 se nám začíná plnit. 

Je tomu pár dní, co v Sony vypálili Marvelu rybník a naplánovali sequel Amazing Spider-Mana na první květnový víkend roku 2014. Comicsové studio tím přišlo o svůj oblíbený premiérový slot, pro jistotu tedy rychle rezervuje to, co zbylo. Ve spolupráci s Disneym (od Avengers přebírá distribuci marvelovek) tak Kevin Feige a spol. "ohlásili" dva nové filmy. První si americkou premiéru odbude 16. května 2014, druhý 27. července ten samý rok.

Fór je ale v tom, že zatím nebylo odhaleno, jaké filmy se na tahle data chystají. Teoreticky tam mohou figurovat dvojky Kapa nebo Avengers, sólovky Ant-Mana, Černé vdovy či Hawkeye, nebo nějaký z projektů, jež s marveláckým filmovým vesmírem přímo nesouvisejí (Dr. Strange, The Runaways). Je také možné, že v Marvelu zatím ani netuší, jaké filmy do té doby stihnou připravit. Vzhledem k tomu, že začínaly pomalu mizet vhodné premiérové sloty, je ale tenhle rezervační tah docela rozumný.

Proti marvelovkám totiž nikdo jen tak nepůjde, a stejně tak se teď budou mít studia na pozoru před novými pixarovkami. Potvrzené jsou zatím jen Brave (22. července 2012) a Monster University (21. července 2013). Další filmy proslulého animačního studia ale už také mají jisté premiéry. První nespecifikovaný projekt uvidíme 27. listopadu 2013, druhý potom 30. května 2014. Může něco z toho být Toy Story 4? Vzhledem k tomu, jakou politiku Pixar praktikuje pod disneyovským vedením, by to moc velký šok nebyl.

Příjemným překvapením by v tomhle směru mohl být spíš nový film Henryho Selicka, často přehlíženého režiséra Noční můry před Vánoci a Koralíny. Ten dorazí do kin 4. října 2013 a je tu docela velká šance, že půjde o Selickovu druhou spolupráci s Neilem Gaimanem. Co ale tihle dva kutí, se ven zatím nedostalo, tak se nechme překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace