Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 30/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo natočí "robotické Star Wars"? Jaký horor zremakuje Alexandre Aja? A kdo natočí novou verzi Číslo 5 žije?  

Kevin James, Emily Watson a Ben Chaplin se objeví v dramatu o vyrůstání během druhé světové války Little Boy. Nick Nolte se připojí k Jasonu Stathamovi v thrirlleru Parker. Jesse Eisenberg plánuje hrát hlavní roli v adaptaci Dostojevského Dvojníka. Ve Ztraceném ráji Alexe Proyase uvidíme i Benjamina Walkera, jenž teď kutí Abraham Lincoln: Vampire Hunter. James McAvoy, Jamie Bell a Alan Cumming se sejdou u adaptace knihy Irwina Welshe Filth. Ben Foster se objeví v gangsterce Gotti Jr. Forest Whitaker bude hrát ve voodoo hororu Vipaka. Russell Brand se možná objeví v hlavní roli režijního debutu Diablo Cody Lamb of God. Katrrina Bowden se objeví v hororu Nurse 3D. Sarah Jessica Parker a Brendan Fraser budou dabovat hlavní hrdiny v animáku Escape from Planet Earth. Katherine Heigl se možná objeví ve filmové verzi seriálu I Dream of Jeannie.

Gareth Edwards, režisér minimalistických Monsters, chystá pod produkčním dohledem Timura Bekmambetova „robotické Star Wars“. Ben Garant píše scénář podle japonského comicsu Tuxedo Gin, v němž sobecký rváč zjistí, že jeho karma je tak mizerná, že se z něj v příštím životě stane jen mluvící zvíře. Režisér druhého Garfielda bude točit remake Číslo 5 žije. Režisér Ghost Ridera Mark Steven Johnson chystá thriller Autobahn, v němž se bývalý závodník probudí v autě, v němž je bomba a musí ji do hodiny a půl převést na určité místo, nebo jeho rodina zemře. Albert Hughes, jenž je zodpovědný třeba za Knihu přežití, chystá akční thriller Motor City, v němž se mladý zlodějíček bude mstít za to, že šel neprávem do vězení. V hlavní roli možná Chris Evans.

Alexandere Aja by mohl natočit novou verzi hororu Hřbitov domácích zvířátek. Peter Berg potvrdil, že se pracuje na pokračování sportovního dramatu Světla páteční noci. Brad Furman zodpovědný za drama Lincoln Lawyer by rád natočil životopis narkobarona Pablo Escobara. Rob Cohen plánuje pro Koreu (tu demokratickou, která je cool a lidé tam netrpí hladem) natočit film 1950 o tom, jak během Vánoc v polovině minulého století muselo 200 000 lidí utéct před armádou severních Korejců. Antoine Fuqua plánuje thriller Storming Las Vegas, o komandu sověty vycvičených Kubánců, kteří v Las Vegas vykrádali obrněná auta.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace