Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dalši western pro DiCapria


ikona
Mr. Hlad
leonardo dicaprio
Leonardo DiCaprio bude pašovat zbraně pro mexickou revoluci 

Leonardo DiCaprio je všestranný herec a o jeho talentu nikdo nepochybuje. Ani o jeho vkusu co se výběru rolí týče, dost těžko se totiž hledá vyloženě mizerný film, ve kterém by se objevil. Příští rok ho uvidíme v roli hlavního záporáka ve westernu Quentina Tarantina Django Unchained. Zahraje si sadistického otrokáře, jemuž půjde po krku německý lovec lidí a bývalý otrok v podání Christopha Waltze a Jamieho Foxxe. Vypadá to ale, že DiCapriovi se ve westernovém žánru zalíbilo, protože to vypadá, že by se mohl objevit v dalším podobném kousku. Ani teď to ale nebude klasická kovbojka. DiCaprio má totiž údajně zájem objevit se v adaptaci knihy Bostona Terana The Creed of Violence.

Děj románu se odehrává v roce 1910 a hlavní hrdina Rawbone je prvotřídní svině, u které je jen otázkou času, než skončí na šibenici nebo s kulkou v břiše. Teď se rozhodl vydělat velké peníze na zásilce zbraní, o niž mají zájem kolegové v Mexiku, kteří se pokouší rozpoutat revoluci. Rawbone je ale zatčen vládním agentem a zdá se, že je konec. Opak je ale pravdou, protože tenhle muž zákona má s chladnokrevným parchantem společného víc, než ze začátku vypadá. Zní to docela zajímavě a za kamerou by měl sedět zatraceně talentovaný Todd Field, jehož drama Jako malé děti se dokázalo dostat pod kůži nejednomu cynikovi. Uvidíme, jak to dopadne, každopádně po Rychlejší než smrt, kde se DiCaprio nenechal ve svých dvaceti zahanbit ani vedle Gena Hackmana, Russella Crowa nebo Sharon Stone, to vypadá, že bychom si ho zase mohli užít s šestiraňákem u pasu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace