Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 29/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo se objeví v novém Bournovi? Jaká klasika se dostane na plátno? A co chystá řezník Alexandre Aja?  

Ve zlodějském filmu Dannyho Boyla Trance se objeví i Vincent Cassel a Rosario Dawson. Emma Stone by se mohla připojit k obsazení gangsterky Rubena Fleischera Gangster Squad. Joan Allen a Albert Finney si zopakují své role z předchozích filmů i v Bourne Legacy, objeví se i Oscar Isaac. Simon Pegg si v „psycho komedii“ A Fantastic Fear of Everything zahraje spisovatele, který začne trpět paranoiou. Seth Rogen si v zatím nepojmenované komedii zahraje obyčejné chlapíka, jehož rodinnou pohodu ohrožuje Zac Efron a jeho parta alfa samců z vedlejšího domu. V novince Charlieho Kauffmana Frank or Francis se objeví Nicolas Cage, Steve Carell a Jack Black. Samuel L. Jackson bude produkovat hranou verzi anime Afro Samurai, protože původního hrdinu daboval, je možné, že se nechá ukecat i pro hlavní roli. Hilary Swank bude produkovat a hrát hlavní roli v comicsové adaptaci Shrapnel, v níž si zahraje vojandu, která povede povstání na Venuši – poslední svobodné planetě bránící se diktatuře Solární aliance. Annette Benning se objeví v novince Kristen Wiik Imogen.

Ron Howard neplánuje režírovat závěrečný díl trilogie Dana Browna Poslední symbol, hodlá jen produkovat. Alexandre Aja naopak plánuje seriál podle kultovní sci-fi Davida Cronenberga Scanners. To byl ten film, ve kterém nechali telepati lidem vybuchovat hlavy. Nejprůměrnější režisérka všech dob Mimi Leder bude točit novou adaptaci románu Na západní frontě klid. Televizní režisér Samir Rehem zadaptuje knihu Chucka Palahniuka Neviditelná monstra. Tvůrce komedie Vybíjená Rawson Thurber plánuje adaptaci comicsu The Umbrella Academy, v němž se rodina superhrdinů sejde na pohřbu otce. Nové verze by se měla dočkat „prázdninová“ trilogie Chevyho Chase, režírovat by mohl Peter Segal a hrdiny budou dospělé děti z původní série. James McTeigue plánuje thriller Message From the King, v němž bude hrdina vyšetřovat tajemné zmizení své sestry.

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace