Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cage bude honit Cusacka


ikona
st39.6
Karty se po Con Air obracejí, teď požene Cage Cusacka! 

Nicolas Cage má v posledních letech smolné období. Sice ho vidíme ve filmu snad každý druhý měsíc, kdybyste ale měli spočítat ty, které alespoň za něco stály, k moc vysokým číslům byste se nedostali (i když osobně si stále stojím za tím, že bylo Drive Angry jedním z nejzábavnějších filmů tohoto roku a s radostí bych si ho kdykoliv dal znovu). Mohl by na tom jeho další projekt něco změnit? To už si netroufá myslet snad nikdo. Ale doufat můžeme.

Stejně jako doufá Scott Walker, který si napsal "The Frozen Ground" jako svůj režijní debut. Vedle Nicolase Cage si v něm pod Walkerovým vedením zahraje i John Cusack a film zní dost zajímavě na to, aby přerušil Cageovu šňůru mizerných filmů.

Vyprávět má o sériovém vrahovi (Cusack), který své ženské oběti vždycky transportuje na Aljašku, aby je tu pak uhnal k smrti. Už se mu tak podařilo zabít přes dvacet dívek, když mu ale jedna uteče a potká aljašského policistu (Cage), karta se obrátí a dvojice začne napříč zmrzlou zemí pronásledovat vraha samotného. Což možná nezní jako kdovíjak objevná zápletka, ale nic to nemění na faktu, že by se z The Frozen Ground mohl vyklubat solidní thriller, třeba ve stylu Friedkinova Štvance. Kdo ztvární mladou dívku, zatím známo není, ale ono na tom moc nezáleží. Vedle Cageova dramatického hereckého výkonu si jí stejně nebude nikdo všímat. Ha. Ha.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace