Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pařba s příchutí olova


ikona
Mr. Hlad
hangovertodd phillips
Po Vegas a Bangkoku to Todd Phillips rozjede v Miami 

Todd Phillips už v minulosti několikrát ukázal, že patří v žánru komedií mezi režisérskou elitu, ale teprve Pařba ve Vegas z něj udělala krále. Pařba v Bangkoku byla sice o něco slabší, ale lidi nechali v kinech tolik peněz, že kdyby chtěl Phillips natočit šestnáctidílnou ságu o dětství svého prastrýce, nejspíš by nemusel investora dlouho hledat. Naštěstí se drží toho, co umí. Příští rok bychom měli vidět jím produkovaný Project X, v němž se parta teenagerů rozhodně zaznamenat dění na jedné takové obyčejné párty, a samozřejmě se počítá i s tím, že se postaví za kameru třetí Pařby, v níž se hrdinové buď vydají do Evropy, nebo budou spolu s Alanem utíkat z léčebny pro duševně choré.

Ještě před tím by si ale Phillips mohl střihnout záležitost jménem Amrs and the Dudes. Podle názvu by člověk tipoval, že půjde opět o komedii, ale téma je trošku vážnější. Půjde totiž o příběh dvou huličů z Miami, kterým se povedlo stát se mezinárodními obchodníky se zbraněmi. A aby toho nebylo málo, Phillips bude vycházet ze skutečných událostí, které zpracoval do svého článku v časopise Rolling Stone Guy Lawson. Pokud zvládáte angličtinu, můžete si ho přečíst sami. Phillips bude Arms and the Dudes určitě produkovat, zatím ale není jasné, jestli se postaví i za kameru. Každopádně by ale tahle věc mohla být zajímavá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace