Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hobití videodeník #3: Staří známí jsou zpět


ikona
KarelR
hobitPeter Jackson
Hvězdy Pána prstenů berou plac Hobita útokem. 

Tak už dost, Petere! Proboha dost! To se nedá vydržet! Kampaň Hobita bude ještě dlouhá a dozajista značně výživná. Její videodeníkový rozjezd je ale zdrcující. Už u prvního videa tekly fanouškům sliny po bradě. Po druhém si většina z nich šla objednat další dovolenou na Novém Zélandě. A po tom třetím si ti nejbohatší z nich nejspíš najmou Dannyho parťáky, aby pro ně šlohli veškerý zatím natočený materiál.

Peter Jackson sice ještě neukázal jediný natočený záběr, jeho třetí výprava do zákulisí se ale stejně dá rozebírat políčko po políčku. Jsou tu trpaslíci v plné polní, Glumova jeskyně, Roklinka... a spousta slavných lokací z Jamese Bonda! No dobře, to poslední asi moc lidí nezajímá. Zatím nejdelší videodeník je ale každopádně něčím, co si budou tolkienovci ode dneška pouštět každý den místo Večerníčku.

Nebudu vám tu vykládat, kdo všechno se dnes objeví před kamerou ("spoileroidní" výkřiky jsou devizou diskuzí). Je to ale slušná smršť starých známých, kteří buď silně zvedají morálku na place, nebo předvádějí svoje nové kostýmy. Navrch zahlédneme i trpasličí potyčku s první trojicí nepřátel, která vypadá správně zuřivě, tím nejhlavnějším je ale relativně podrobný rozbor všech trpaslíků. Těch je sice třináct, ti pozornější by ale už po dnešku měli být schopni rozlišit, který je který. Jejich rozličné vzezření, které jsme v minulých týdnech mohli obdivovat na promo fotkách, je nadmíru povedené. A teď už jen zbývá čekat, jestli bude fungovat i v samotných filmech.

S trochou štěstí bude, do té doby (rok a půl!) můžete zkoumat tuhle videodeníkovou pecku, pročítat si naši představovačku postav, prohlížet rozrůstající se galerii filmu, anebo se prostě jen těšit na to, co přijde dál. Už teď je jasné, že tahle propagační túra smete všechno, co jí bude stát v cestě.

P.S. Minulý týden se na internetu objevilo tohle dvouminutové video nazvané A Single Dream. Prý se kdysi promítalo v kinech před prodlouženými verzemi Pána prstenů. Jo, není nad ruční práci...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (40)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace