Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsovka pro drsňáky


ikona
Mr. Hlad
comics
Taky máte těch okostýmovaných kašparů už trochu plné zuby?  

Comicsových hrdinů je v kinech možná víc, než je třeba. Za pár dní dorazí i Captain America, jenž je tak nějak synonymem té klasické comicsové zábavy, ve které hlavní hrdina mlátí po kebuli nácky a mimozemšťany, zachraňuje svět, balí nejhezčí vojandu v okolí a chová se tak, že vedle něj Mirek Dušín vypadá jako nevychovaný sígr, co roste pro kriminál. Comicsový svět ale nabízí i trochu jiné příběhy. Drsnější, temnější a takové, které by se dětem do rukou dostat neměly. K těm si filmaři zatím hledají cestu trochu hůř, ale minimálně Watchmen: Strážci a především oba Nolanovi Batmani ukázali, že tu je dost diváků, kteří jsou ochotni za trochu dospělejší podívanou zaplatit.

A právě na ty bude mířit studio Mandeville Films, které získalo práva na adaptaci kultovní comicsové série The Darkness. Jejím hrdinou je mladý mafián Jackie Estacado, jenž se nedobrovolně stane majitelem „Temnoty“, která mu dává zvláštní schopnosti a navíc na svou stranu může povolat partu malých ale hodně zákeřných démonických hajzlíků. Zní to cool? Zní, ale bohužel Temnota má i druhou stranu mince a Jackie tak má do konce života utrum se sexem, což je pro mladého bohatého playboye docela zásadní problém. Darkness je hodně zábavné a drsné čtení se sympaticky amorálním hrdinou. Příběh už byl jednou velmi úspěšně zadaptován jako počítačová hra (na podzim je tu dvojka), čímž si The Darkness získalo další davy fanoušků. Takže pokud bude dobrý scénář, jen těžko se dá hledat důvod, proč filmu nedat zelenou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace