Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Temná věž nebude


ikona
st39.6
Studio Universal definitivně poslalo adaptaci Stephena Kinga k ledu 

Podezřele vypadalo už to, že si Ron Howard nabíral další a další projekty, aniž by kdy padlo slovo na Temnou věž. Teprve teď ale přišlo oficiální vyjádření studia Universal, ze kterého fanoušci Stephena Kinga nebudou nadšení: filmovo-televizní adaptace Temné věže nevznikne. Tedy alespoň pod dohledem Universalu ne, studio se totiž do multiplatformového projektu (Temná věž měla vzniknout jako celovečerák a televizní seriál o dvou sériích) neodváží pustit, protože se bojí, že by se mu investice nemusela vyplatit.

O Temné věži se přitom mluvilo už strašně dlouho a posledního půl roku se projekt vyvíjel tak, že už to vypadalo, že se ho dočkáme. Ron Howard měl režírovat, Akiva Goldsman a Brian Grazer se postarali o scénář (který je hotový) a dokonce byl vybrán herec do hlavní role - byl jím Javier Bardem.

Co se teď bude s ambiciózním projektem dít dál, je ve hvězdách. Imagine Entertainment ho asi zkusí vzít do jiného studia, které by bylo ochotné riskantní adaptaci finančně zajistit. S Howardovým i Bardemovým stále se naplňujícím kalendářem je ale klidně možné, že se nakonec scénáře ujme někdo úplně jiný. Tedy pokud film vůbec vznikne. Zatím to tak nevypadá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace