Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Django nabírá protivníky


ikona
Mr. Hlad
django unchainedquentin tarantino
Tarantinův western bude mít sakra zajímavé obsazení 

Quentin Tarantino dokázal s Hanebnými pancharty nejen uspět u kritiky a u svých fanoušků, ale vydělal i překvapivě hodně peněz. Takže momentálně mu Hollywood leží u nohou a on může do svého westernového projektu Django Unchained ukecávat i ty největší hvězdy. A taky to dělá. Pokud jste náhodou zapomněli, o co ve filmu půjde, tak to bude příběh bývalého otroka, který spojí síly s německým lovcem lidí a společně půjdou po krku sadistickému otrokáři a jeho partě. Už delší dobu se ví, že německého kámoše hlavního hrdiny si zahraje Christoph Waltz a samotný titulní borec dostane tvář Jamieho Foxxe. Teď jdeme na záporáky.

Hlavním padouchem bude Leonardo DiCaprio, což už také nějakou dobu není tajemství. Teď se ale hledá jeho pravá ruka a Tarantino by rád v roli násilnického magora Ace Woodyho viděl Kevina Costnera. Jeho úkolem bude organizovat zápasy otroků a prostituci, případně likvidovat každého, kdo s tímhle podnikáním nebude chtít mít co do činění. Po roli v Man of Steel to vypadá, že se Costner pomalu do Hollywoodu vrací a my mu to ze srdce přejeme. V Django Unchained se ale bude muset ohánět, aby na sebe upozornil, protože krom zmíněných herců dorazí třeba i Samuel L. Jackson a údajně i pár méně známých charismatických borců, jako je Treat Williams nebo Keith Carradine. Django Unchained vypadá čím dál tím zajímavěji.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace