Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy největším gangsterem


ikona
Mr. Hlad
batmanmad maxthe dark knight risestom hardy
Co plánuje příští Batmanův protivník? Není toho málo.  

Ještě před pár lety znalo jeho jméno jen pár největších geeků, teď ale o sobě dává Tom Hardy vědět docela často. A jak to tak vypadá, v budoucnu se na tom nic nezmění. Příští léto ho uvidíme jako batmanovského záporáka jménem Bane v The Dark Knight Rises a kdo zná historii Bruce Wayna a tohohle padoucha, ten ví, že můžeme čekat velké věci. Hardy se objeví i v hvězdně obsazeném dramatu o prohibici The Wettest Country in the World nebo akční komedii o dvou špionech bojujících o lásku Reese Witherspoon This Means War. A aby toho nebylo málo, George Miller s Hardym stále počítá do role Šíleného Maxe Mad Max: Fury Road.

Tom Hardy se ale nejspíš rozhodl dobýt Hollywood se vším všudy, a tak se teď jeho jméno začalo skloňovat s dalším zatraceně zajímavý projektem. Warneři by ho totiž rádi viděli v hlavní roli životopisného dramatu Cicero, což je dlouho plánovaná biografie gangsterské legendy Al Capona. Studio by z Cicera rádo udělalo celou trilogii, ve které bychom viděli, jak Al Capone přišel do světa zločinu, ovládl ho a jak skončil v rukách spravedlnosti. O režii má prý velký zájem David Yates, jenž má teď po Harrym Potterovi volno, a scénář napsal Walon Green, jenž je zodpovědný třeba za Peckinpahovu Divokou bandu nebo Schwarzeneggerova Likvidátora. Rýsuje se nám tu sakra zajímavý film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace