Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Schwarzenegger plánuje Poslední vzdor


ikona
st39.6
arnold schwarzenegger
Slíbil, že se vrátí. Slib splní. 

Na další herecké plány Arnolda Schwarzeneggera někteří čekají jak na smilování. Od té doby, co náš oblíbený rakouský kulturista opustil pohodlné křeslo guvernéra a slíbil návrat do divočiny jménem Hollywood, se ale Arnie ne a ne rozhoupat ke kloudnému rozhodnutí, jaký film by si jeho přítomnost zasloužil (samozřejmě pokud vynecháme animovaného Guvernátora;).

Osobní život rychlému návratu také moc nenahrává, vždyť nemanželské dítě s ošklivou služkou, to je aféra, která na několik dlouhých dní zaměstnala snad všechna (nejen bulvární) média. Ale nebojte, Arnie je silák a všechno ustál. A k hereckému návratu už má sakra blízko. Konečně si totiž vybral film, který je v jeho očích ten pravý.

A volba to bude asi hodně dobrá. Schwarzenegger si totiž zahraje hlavní roli v americkém debutu Ji-un Kima, korejského režiséra, zodpovědného za Hodný, zlý a divný nebo Viděl jsem ďábla.

The Last Stand má být o boji amerického šerifa s mexickým drogovým kartelem. Takže Schwarzeneggerova role bude dost pravděpodobně neskutečně bad-ass, což je přesně to, co stárnoucí herec s ochablým svalstvem potřebuje. Vypadat drsně. Kim film přirovnal ke Smrtonosné pasti a napověděl, že tu Arniemu poteče do bot. Natáčet by se mělo začít už v září, takže se možná někdy po novém roce dočkáme prvních ukázek. Těšíte se? Nebo se měl Arnold rozhodnout pro něco jiného?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace