Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uncharted v magických rukách


ikona
KarelR
neil burgeruncharted
První dobrodružství Nathana Drakea konečně dostalo nového režiséra. 

Adaptace veleúspěšné "péestrojkové" hry Uncharted: Drake's Fortune už se kutí nějakou dobu. Původně ji měl pod palcem David O. Russell, který chtěl z filmu udělat svoji čtvrtou spolupráci s Markem Wahlbergem. Jenže fandovské reakce na jeho vizi (která neměla s hrou příliš společného) nebyly nijak příznivé. A po pár měsících práce na scénáři dal projektu sbohem kvůli oblíbeným "tvůrčím neshodám".

Co dál? Chvíle ticha, pochybnosti o Wahlbergově setrvání v hlavní roli... a nyní přichází na scénu Neil Burger. Režisér Iluzionisty a čerstvě velebeného Všemocného zřejmě ukázal v Columbia Pictures svůj nabitý herní profil. A potom, co v něm studio našlo všechny trofeje z obou herních dílů Uncharted, mu s radostí svěřilo do náruče převedení značky na filmové plátno.

Burger si tudíž sepíše zcela nový scénář (který nejspíš nebude mít s Russellovým nic společného) a jako režisér si u něj rovnou bude vymýšlet i herce do hlavní role. Sáhne po nějaké zajeté hvězdě? Zkusí si u studia prosadit novou tvář? Nebo rovnou řekne, že to bude hrát Bradley Cooper, a basta? Příští měsíce určitě napoví víc. Teď jen buďme rádi, že se film hýbe kupředu a má relativně přijatelný režijní dohled.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace