Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Karlovarské poznámky #1: Jak naskočit za jízdy...

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Abych nezapomněl - přespávání ve stanovém městečku je pořád dobrodružné. 8)
207016
Abych nezapomněl - přespávání ve stanovém městečku je pořád dobrodružné. *8)*
0 0
reagovat
Za sebe musím, říct, že jsem víceméně spokojen. Vynechávám fronty a dostávám lístky přesně na ty filmy, na které chci. Opět jsem se setkal se starými přáteli a poznávám nové (Tetsuo). :+ Jestli mi něco vadí, tak určitě vrtošivé počasí. Víkend byl ve znamení průtrží, kterým se Cival obratně vyhnul. :))
Velké výhrady mám k výběru půlnočních filmů, který působí odfláklým dojmem (nehledě na to, že pár z nich lze již sehnat na netu - Lovec trolů, Somrák s brokárnou - a zařazení Hanny do této sekce je už totálně mimo).
Marketa Lazarová na mě moc nezapůsobila (vznešená nuda), naopak velmi zajímavá jsou skandinávská dramata o dívčím dospívání (Jako opice, Rozpal mě, sakra).
Ty nejzajímavější kousky mě teprve čekají. Tarrův Turínský kůň a Malickův Strom života zítra, Kazanovo Ameriko, Ameriko a Fullerova Velká červená jednička ve čtvrtek.
A na rozdíl od Civala mě pár řeckých dramat čeká a jsem na ně - upřímně - zvědavý.
207014
Za sebe musím, říct, že jsem víceméně spokojen. Vynechávám fronty a dostávám lístky přesně na ty filmy, na které chci. Opět jsem se setkal se starými přáteli a poznávám nové (Tetsuo). *:+* Jestli mi něco vadí, tak určitě vrtošivé počasí. Víkend byl ve znamení průtrží, kterým se Cival obratně vyhnul. *:))* Velké výhrady mám k výběru půlnočních filmů, který působí odfláklým dojmem (nehledě na to, že pár z nich lze již sehnat na netu - Lovec trolů, Somrák s brokárnou - a zařazení Hanny do této sekce je už totálně mimo). Marketa Lazarová na mě moc nezapůsobila (vznešená nuda), naopak velmi zajímavá jsou skandinávská dramata o dívčím dospívání (Jako opice, Rozpal mě, sakra). Ty nejzajímavější kousky mě teprve čekají. Tarrův Turínský kůň a Malickův Strom života zítra, Kazanovo Ameriko, Ameriko a Fullerova Velká červená jednička ve čtvrtek. A na rozdíl od Civala mě pár řeckých dramat čeká a jsem na ně - upřímně - zvědavý.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se