Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt vás vysvobodí!


ikona
st39.6
brad pitt
Brad Pitt bude v kolumbijské džungli zachraňovat rukojmí 

Comicsových superhrdinů začínají být diváci přesycení, a to je marvelácká, warnerácká, soňácká i x-menovská ofenzíva teprve ve svých začátcích. Chtělo by to nějakou kompenzaci v podobě normálních, průstřelných hrdinů, kteří se při vykonávání spravedlnosti alespoň trochu zapotí a sem tam upustí kapičku krve. A když už u nich budeme, co takhle rovnou příběhy podle skutečných událostí?

Minimálně jeden takový se chystá pod záštitou studia Warner Brothers. Vyprávět má o dlouhých šest let chystané misi, jejímž cílem bylo vysvobodit zajatce v kolumbijské džungli. Nevím jak vy, ale já čekat jako zajatec šest let, než se nějací špióni usmyslí, za jaký strom se při mém osvobození schovat, asi bych je nevítal s otevřenou náručí.

Co se tak dlouho plánovalo, se dozvíme až ve filmu, zajímavé to ale asi bude. The Mission z pera Petera Landesmana totiž podle všeho poctí svou přítomností v hlavní roli sám Brad Pitt. Nejen to, studio se snaží překecat k režii Davida O. Russela. Pravda, oba mají momentálně obsazený kalendář (Pitt musí dotočit World War Z, Russel má v plánu hned několik projektů), Warneři ale chtějí s produkcí Mise začít co nejdříve (oni vůbec poslední dobou se vším podezřele spěchají).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace