Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záporák z Třístovky hlásí změny


ikona
Mr. Hlad
300
Jak to bude s návratem do comicsové antiky?  

Třístovka byl film, o kterém v době premiéry mluvil snad každý. Drsný, efektní, vizuálně novátorský a adrenalinem narvaný jako máloco. A taky byl úspěšný. Klasická dvojka sice díky celkem jednoznačnému závěru nepřipadala v úvahu, ale autor předlohy Frank Miller začal pracovat na prequelu, který se měl zabývat záporákem z jedničky jménem Xerxes. Původně se měl za kameru postavit Guy Ritchie, ale ten má teď plné ruce práce s druhým Sherlockem Holmesem a nejspíš si neudělá volno ani v nejbližší budoucnosti. Xerxes to ale nevzdává.

Teď se totiž objevila hned dvě jména potenciálních režisérů. Tím prvním je Jaume Collet-Serra, jenž natočil vynikající horor Orphan a solidní akční thriller Neznámý. O místo za kamerou se porve s debutantem Noamem Murro, jenž si zatím cestu k celovečerákům nenašel, ale jeho jméno je hodně skloňované v souvislosti s pátou Smrtonosnou pastí. Žádná velká jména, ale rozhodně zajímaví tvůrci. Zatím těžko odhadovat, kdo z nich se postaví za kameru, jasné je ale to, že film budeme v kinech vyhlížet pod názvem 300: Battle of Artemisia. Zní to zajímavěji než Xerxes, což může v někom evokovat drama o výrobě kopírek. A jen pro připomenutí o čem že to celé bude - zjistíme, jak se v pátém století stal z průměrného krále borec, jenž ovládl celou Persii. Ve zpomalených záběrech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace