Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šestý smysl Frankensteina


ikona
st39.6
frankenstein
Haley Joel Osment se vrací a opět se bude bát mrtvých lidí 

Vzpomínáte na Haleyho Joela Osmenta? Za Šestý smysl dostal oscarovou nominaci, pak jsme ho viděli ve Steven Spielberg|Spielbergově Umělé inteligenci a několika dalších, podstatně slabších filmech, v posledních letech si ale dával pauzu, protože chtěl dostudovat vysokou školu. Což se mu povedlo. Gratulace. A teď zpátky k filmům, a to rovnou k těm, o kterých se v posledních týdnech mluví úplně nejvíc - k filmům o Frankensteinovi.

Je skoro až neuvěřitelné, kolik filmových adaptací slavného románu Mary Shelleyové se na stříbrná plátna chystá, Hollywoodu to ale zas tak zvláštní nepřijde. Naopak jich chce víc. Už-ne-zas-tak-mladý Osment (letos mu bylo třiadvacet) se tak objeví ve Wake the Dead, comicsové adaptaci stejnojmenného sešitu Stevena Nilese, který se právě od Frankensteina odráží. Film už má i režiséra - na sesli se usadí Jay Russell (Okrsek 49, Můj pes Skip, ehm, Já a moje příšera, ehm).

Vyprávět má o mladém studentovi, který se pokouší pomocí experimentů zvrátit smrt. Něco se samozřejmě podělá a mladý Osment bude opět muset nasadit skoro-oscarový vystrašený výraz. Což si trochu odporuje s představou producentů, že by se měl Osment vymanit ze škatulky, do které spadl hned po Šestém smyslu. Ale co. Vždyť si ho stejně budou všichni pamatovat jako toho kluka, co vidí strašidla.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace