Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sněhurka hledá trpaslíky, chlapa už má


ikona
st39.6
Hledají se pidi-muži pro milovnici otráveného ovoce 

V záplavě mnohých remaků, restartů a reimaginací Sněhurky a sedmi trpaslíků už se vyzná málokdo, vedle té Tarsemovy s Julií Roberts ale asi nejvíce pozornosti strhává Snowhite and the Huntsman Ruperta Sanderse. Ten už má nejdůležitější role - Sněhurku, prince, čarodějnici a lovce - pár týdnů obsazené. Křehkou dívenku s oblibou v červených jablíčkách si zahraje stmívací hvězda Kristen Stewart, lovce bývalý bůh hromu Chris Hemsworth, prince Sam Claflin a čarodějnici Charlize Theron.

Každá správná Sněhurka ale k existenci potřebuje také sedm trpaslíků a jelikož Kirsten Stewart není žádný troškař, bude jich mít rovnou osm. A právy ty teď Rupert Sanders obsazuje. A herci jsou to sakra zajímaví!

Ve zmenšené podobě se ve filmu objeví jako jeden z trpaslíků Eddie Izzard, Ian McShane, Toby Jones a Bob Hoskins. Všechno výborní herci, kteří se o čas na plátně budou dost pravděpodobně prát pomocí jedné slovní přestřelky za druhou a vzájemným jiskřením. Otázkou teď samozřejmě zůstává, kdo doplní zbývající mini-role. Zatím se mluví o možném obsazení Eddieho Marsana a Stephena Grahama, nikdo ale neví, jestli se vůbec jedná o trpasličí role. Sanders by teď bez debat ocenil nějaké tipy. Od toho tu máme diskuzi, tak do toho!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace