Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Náckové proti kouzelníkům


ikona
Mr. Hlad
darren aronofsky
Darren Aronofsky srovná Třetí říši do latě 

Je to jen pár hodin, co jste si mohli přečíst o tom, že Darren Aronofsky ukecal do svého projektu o Noem Christiana Balea a že by se mohlo začít brzy točit. Mohlo, ale jak se zdá, ještě před tím si režisér Černé labutě a jeden z nejzajímavějších filmařů současnosti odskočí do televize. Před nějakými deseti lety znamenala práce pro televizi razantní ústup ze slávy, v současné době se ale nestydí ani ti největší režiséři a herci natočit občas něco pro malou obrazovku. A takové HBO umí bez problémů zajistit jak finanční prostředky, tak zajímavé látky. A Aronofsky dostal od nich dostal do rukou potenciální bombu.

Podle všeho by měl režírovat pilotní díl seriálu Hobgoblin. Děj by se měl odehrávat během druhé světové války a bude vyprávět o skupině profesionálních kouzelníků, iluzionistů a podvodníků, kteří dostali za úkol řádně potrápit nacistické Německo. Ne všechny bitvy se totiž odehrávají na bojištích. Scénář píše Michael Chabon, jenž je zodpovědný za parádní ale trochu zapomenuté Skvělé chlapy a napsal scénář pro potenciální sci-fi pecku příštího roku John Carter. HBO už mnohokrát dokázalo, že se o zajímavé seriály dokáže postarat a v tomhle případě zní zápletka i jména tvůrců jako něco, co stojí za to v bedně vyhlížet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace