Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J.K. Rowling slibuje více Pottera!


ikona
st39.6
harry potter
Stvořitelka kouzelného světa slibuje další čáry máry 

Pomalu ale jistě vrcholí trailerová kampaň a Harry Potter se chystá na své velkolepé finále. Knižní předlohy už jsou ale hotové dávno a J.K. Rowling tak většinu času tráví u bazénu nebo luxováním toho obřího hradu, ve kterém bydlí. Což člověka velice rychle omrzí. A tak slavná spisovatelka začala kout pikle. Co z toho? Více Pottera!

Tedy alespoň to tak vypadá podle pottermore.com. Tuhle webovou stránku našli fanoušci prostřednictvím virální kampaně a při podrobnějším zkoumání byli navedeni na YouTube video s odpočtem, který za pět dní odhalí ... něco. Co konkrétně, nikdo netuší, logicky se ale nabízejí spekulace o dalších knižních dílech, ostatně ono oznámení by měla mít na starost sama spisovatelka. A ta těžko bude oznamovat re-release všech dílů Harryho Pottera ve 3D (jednou se ho ale dočkáme, to vám povídám!).

Jenže J.K. už několikrát říkala, že přímá pokračování v plánu nemá a Entartainment Weekly zjistilo, že by se vskutku o oznámení další knihy jednat nemělo. Co tedy "projekt" Pottermore (nebo-li "Potteravíc") přinese? Máte necelý týden na uhodnutí. Nějaký spin-off? Seriál? Novou řadu parfémů s vůní Hagridovy boudy? Může to být cokoliv!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace