Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 23/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Bude se pařit v Mexiku? Kdo si zahraje Supermanova otce? Jsou větší drsňáci psi nebo kočky?  

Jor-Elem, otcem Supermana, by v Man of Steel měl být Russell Crowe. V dramatu Billyho Boba Thorntona Jayne Mansfield`s Car uvidíme i Roberta Duvalla, Kevina Bacona nebo Johna Hurta. Ed Harris, James Badge Dale a Matthew Fox si zahrají v adaptaci knihy World War Z a podívají se do světa ovládaného nemrtvými. Eva Mendes se připojí k Bradley Cooperovi a Ryanu Goslingovi v thrilleru The Place Beyond the Pines. Joel Silver bude produkovat hranou verzi animáku Ben 10, jehož dětský hrdina se s pomocí superhodinek může měnit v různá mimozemská stvoření. Tvůrce Narnie a Shreka Andrew Adamson plánuje animák Beasts of Burden, v němž pes a kočka budou zachraňovat své páníčky před nadpřirozenem.

Ben Affleck by měl natočit thriller Tell No One, v němž mladý lékař zjistí, že jeho žena možná není tak úplně mrtvá, jak si myslel. David O. Russell by mohl režírovat thriller The Mission, který by měl vyprávět o tajné operaci, jejímž cílem bylo zachránit tři unesené Američany, kteří se dostali do rukou kolumbijských povstalců. Scenárista Pařby ve Vegas 2 Scott Armstrong si vyzkouší režii u komedie Road to Nardo, v níž dva kámoši musí vyrazit do Mexika a najít svého zmizelého známého. Robert Zemeckis by mohl opět spojit síly s Tomem Hanksem, společně plánují film Major Matt Manson, což by měl být příběh hrdinného kosmonauta. Půjde o další film podle série hraček.

V roce 2013 bychom se údajně mohli dočkat seriálu podle knihy Neila Gaimana Američtí bohové. V akční novince Sylvestera Stallona Headshot si zahraje i cool asiat z Rychle a zběsile Sung Kang. Jeremy Renner chce hrát a produkovat film Slingshot o závodníkovi rallye Billu Caswellovi, jenž se rozhodl rozdat si to s profíky ve svém BMW, které koupil za pět set dolarů. Al Pacino a Barry Levinson se sejdou u filmu The Humbling, jenž by měl být o stárnoucím herci, kterému novou chuť do života dá dcera kolegy. Hned potom se Levinson a Pacino vrhnou na mafiánskou biografii Gotti: Three Generations.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace