Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tarantino svolává do zbraně


ikona
Mr. Hlad
jamie foxxleonardo dicaprioquentin tarantino
Kdo se objeví ve westernové novince Quentina Tarantina?  

Quentin Tarantino se vždycky těšil pověsti nezávislého režiséra, který si točí přesně takové filmy, jaké chce a nikdo mu do toho nekecá. Tohle všechno fungovalo až do Auta zabiják, které propadlo a Tarantino najednou zjistil, že si bude muset začít dávat trošku pozor, protože i přes svůj status kultovního filmaře a držitele Oscara by se mohlo stát, že mu najednou nikdo nebude chtít dát na jeho vylomeniny peníze. Naštěstí ale Hanebný pancharti vydělali tak moc, že může být v klidu. A navíc to vypadá, že s ním chce pracovat úplně každý. Už před pár týdny Tarantino prohlásil, že jeho westernová novinka Django Unchained bude mít boží obsazení.

Příběh by se měl odehrávat v době, kdy byl obchod s otroky naprosto legitimním byznysem, a hlavním hrdinou má být právě bývalý otrok, který spojí své síly s německým lovcem odměn a půjde po krku svému bývalému majiteli. Už nějakou dobu se ví, že ve filmu by se měl objevit Christoph Waltz. Posledních pár dní se však docela nahlas mluví i o účasti Leonarda DiCapria nebo Samuela L. Jacksona, což zní hodně zajímavě. A ten první zmíněný je údajně jen kousíček od toho, aby podepsal smlouvu. O hlavní roli osvobozeného otroka teď údajně bojují Idris Elba, Chris Tucker a Jamie Foxx, který má podle všeho nejvyšší šance. Tarantino si uměl casting vždycky pohlídat a vypadá to, že příští vánoce, kdy má Django Unchained premiéru, bude na co koukat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace