Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise z akce neutíká


ikona
Mr. Hlad
tom cruise
Plánuje Tom Cruise náhradu za Mission: Impossible?  

Průšvihy Toma Cruise už jsou skoro zapomenuty, jako herec se rehabilitoval ve Valkýře, jako hvězda snad letos u čtvrté Mission: Impossible, případně příští rok s muzikálem Rock of Ages. Každopádně je známo, že čtvrtý díl Mission: Impossible by měl být poslední pro Cruise jako pro hlavní hvězdu a nahradit ho má Jeremy Renner. Cruise však rozhodně nehodlá opustit žánr. Už v roce 2005 koupil spolu s Paramountem práva na knižní thriller Lee Childa One Shot a po šesti letech se okolo tohoto projektu konečně něco děje. Držitel Oscara za Obvyklé podezřelé Christopher McQuarrie dostal za úkol napsat scénář a zdá se, že má hotovo, nebo je alespoň na dobré cestě. Tom Cruise teď totiž jedná o tom, že by si zahrál hlavní roli.

Mělo by jít o postavu bývalého vojenského policisty Jacka Reachera, jenž patří mezi ten typ hrdinů, kteří radši člověka seřežou, než aby s ním mluvili slušně. Ve One Shot bude mít za úkol dopadnout nebezpečného ostřelovače, který má na svědomí už pár vražd. Avšak když se to Reacherovi podaří, zjistí, že celý případ je výrazně složitější. Podobných rolí už má Cruise za sebou dost, je ale otázkou, jestli je ideálním kandidátem zrovna na tuhle. Reacher je totiž v knihách opravdu vykreslen jako samotářská a charismatická hora svalů, která nejdřív láme kosti, a potom teprve pokládá otázky. Relativně mrňavý sympaťák Cruise se tak nezdá být moc dobrou volbou - Reacher by se pro něj musel od základů překopal. Lépe by do filmu seděli spíš Dwayne Johnson nebo alespoň Thomas Jane. 

Zatím se neví, kdo se postaví za kameru, ale předběžný zájem projevil právě Christopher McQuarrie. Byla by to zajímavá volba, jako režisér má za sebou sice jen jeden film, ale jsou to neprávem přehlížení Únosci, v nichž Ryan Phillipe a Benicio del Toro dělali opravdu hodně politicky nekorektní věci. Rozhodně jsme zvědaví, jakým směrem se tenhle projekt bude vyvíjet. Potenciál pro zajímavý film nebo rovnou sérii tu rozhodně je.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace